Magic Mask

Magic Mask

Cool Cleanser

Cool Cleanser

Super Serum

Boost yourself (Psst! Vitamin C)

En viktig ingrediens i vårt Super Serum är Fikonextrakt. Fullt av enzymer som exfolierar din hud och tillför omedelbar utstrålning och lyster. Dessutom tillför det massa mineraler. Perfekt för hy som känns torr, känslig, och irriterad. 

Super Serum är maxat med antioxidanter, exfoliering och Vitamin C – ett superknep för att få fram glow och göra huden i ansiktet klarare. 

Funkar bäst i kombination med: 

Cool Cleanser, 24h Glow

349 kr
Produktdetaljer
Mer produktinformation

Super Serum har en lätt och fräsch konsistens som skyddar huden i ansiktet. Serumet är maxat med antioxidanter, exfoliering och Vitamin C för att få fram glow och göra hyn i ansiktet klarare. Lägg serumet under din dag- och nattkräm för en uppiggande och återfuktande effekt. Super Serum är en smart del av din hudvårdsrutin som boostar huden i ansiktet och förebygger uppkomsten av rynkor.


Ingredienser

Fluxydran hjälper till att strama upp det yttersta lagret av huden i ansiktet. Ämnet hjälper till att bygga upp hudens kollagen och har bevisad effekt på utjämning av rynkor, vilket gör den till en grym ingrediens att maxa vårt Super Serum med.Fluxydran® är ett komplex som består av växtaminosyror. Ingrediensen verkar aktivt på flera plan; den tillför fukt, exfolierar huden och efterlämnar en strålande hy. Fluxydran® hjälper till att strama upp det yttersta lagret av huden i ansiktet. Ämnet hjälper till att bygga upp hudens kollagen och har bevisad effekt på utjämning av rynkor, vilket gör den till en grym ingrediens att maxa vårt Super Serum med.

Vitamin C hjälper också till vid syntesen av hudens pigment melanin, vilket resulterar i att hyn i ansiktet ljusas upp och känns fräschare; egenskaper som vi vill boosta vårt Super Serum med.Vitamin C har mångaväsentliga funktioner för hudens välmående. Ingrediensen motverkar ojämn hy i ansiktet och bygger upp hudens naturliga motståndskraft. Vitamin C hjälper också till vid syntesen av hudens pigment melanin, vilket resulterar i att hyn i ansiktet ljusas upp och känns fräschare; egenskaper som vi vill boosta vårt Super Serum med.

OsmopurTM består av tre aktiva växtextrakt: murgröna, solros och ris. Kombinationen av dessa har en lugnande och milt exfolierande effekt på huden i ansiktet; så att vårt Super Serum kan göra två viktiga saker, nämligen skydda huden i ansiktet och förebygga skador från yttre påfrestningar.OsmopurTM består av tre aktiva växtextrakt: murgröna, solros och ris. Kombinationen av dessa har en lugnande och milt exfolierande effekt på huden i ansiktet; så att vårt Super Serum kan göra två viktiga saker, nämligen skydda huden i ansiktet och förebygga skador från yttre påfrestningar.

Sötapelsinextrakt är en ingrediens som tillför mineraler och fukt till trött hy. Ingrediensen har antioxidativa egenskaper som hjälper till att stimulera hudens mikrocirkulation i ansiktet.Sötapelsinextrakt är en ingrediens som tillför mineraler och fukt till trött hy. Ingrediensen har antioxidativa egenskaper som hjälper till att stimulera hudens mikrocirkulation i ansiktet. Sötapelsinextrakt har även en uppiggande effekt på huden i ansiktet, perfekt när din hy är stressad eller irriterad – vilket är en av anledningarna till att vi valt att addera den i vårt Super Serum.

Fikonextrakt är fullt av enzymer som exfolierar din hud och tillför omedelbar utstrålning och lyster, perfekt när hyn i ansiktet känns trött och tråkig. Fikonextrakt har fuktgivande och näringsgivande egenskaper, vilket gör det till en perfekt ingrediens för hy som känns torr, känslig, och irriterad. Dessutom hjälper det till att berika huden med massa mineraler.Fikonextrakt är fullt av enzymer som exfolierar din hud och tillför
omedelbar utstrålning och lyster, perfekt när hyn i ansiktet känns
trött och tråkig. Fikonextrakt har fuktgivande och näringsgivande egenskaper, vilket gör det till en perfekt ingrediens för hy som känns torr, känslig, och irriterad. Dessutom hjälper det till att berika huden med massa mineraler.

Röd druvextrakt har exfolierande egenskaper som fräschar upp hyn i ansiktet omedelbart. Eftersom att extraktet är rikt på antioxidanter, som hjälper till att återfukta huden i ansiktet på djupet, är det en superingrediens att boosta vårt Super Serum med.Röd druvextrakt har exfolierande egenskaper som fräschar upp hyn i ansiktet omedelbart. Eftersom att extraktet är rikt på antioxidanter, som hjälper till att återfukta huden i ansiktet på djupet, är det en superingrediens att boosta vårt Super Serum med. Extraktet är fördelaktigt milt, vilket lugnar och bygger upp irriterad hud i ansiktet.

Kiwiextrakt är en mild exfoliant som återfuktar och tillför mineraler till huden i ansiktet, för maximal utstrålning och lyster.Kiwiextrakt är starkt fuktgivande och mjukgörande, vilket gör den till en perfekt ingrediens för torr och känslig hy i ansiktet. Dess antioxidanta egenskaper hjälper till att göra vårt Super Serum till en fördelaktig hudvårdsprodukt för dig med mogen eller stressad hy.

Guavaextrakt är fullt av kolhydrater som hjälper till att mjuka upp och tillföra fukt till känslig hy i ansiktet. Rik på antioxidanter har guavaextraktet egenskaper som gör det idealt att använda till mogen och glåmig hy i ansiktet. Med en hög koncentration av karotenoider, ett naturligt ämne som hjälper till att läka skadad hud, är guavaextraktet en given ingrediens i vårt Super Serum.Guavaextrakt är fullt av kolhydrater som hjälper till att mjuka upp och tillföra fukt till känslig hy i ansiktet. Rik på antioxidanter har guavaextraktet egenskaper som gör det idealt att använda till mogen och glåmig hy i ansiktet. Med en hög koncentration av karotenoider, ett naturligt ämne som hjälper till att läka skadad hud, är guavaextraktet en given ingrediens i vårt Super Serum.


Produktdetaljer
Volym
30ml
Innehåll
Aqua (Water), Sorbitol, Propanediol, Glycerin, Phenoxyethanol, Hydroxyacetophenone, PEG-8, Sucrose, Sodium Acrylates Crosspolymer-2, Serine, Carbomer, Arginine, Caprylyl Glycol, PCA, Ethylhexylglycerin, Disodium Edta, Butylene Glycol, PPG-1-PEG-9 Lauryl Glycol Ether, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Extract, Alanine, Hedera Helix (Ivy) Extract, Sodium Hyaluronate, Tocopheryl Acetate, Sodium Hydroxide, Parfum (Fragrance), Threonine, Phytic Acid, Ascorbyl Tetraisopalmitate, Sodium Polyacrylate, Angogeissus Leiocarpus Bark Extract, Retinyl Palmitate, Helianthus Anuus (Sunflower) Seed Oil, Benzyl Salicylate, Benzyl Alcohol, Mourera Fluviatilis Extract, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Extract, Linalool, Ficus Carica (Fig) Fruit Extract, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Vitis Vinifera (Grape) Leaf Extract, Actinidia Chinensis (Kiwi) Fruit Extract, Tocopherol, Psidium Guajava Fruit Extract, Xanthan Gum