Om Urban Gloss

.

You had me at hello!

Vi skapade Urban Gloss för att vi saknade ett hudvård- och skönhetsmärke som vi kände igen oss i. Som lyfter och hyllar dig för den du är, precis som du är – unik, cool och grym, helt enkelt. Hudvård och skönhet ska vara kul och härligt inspirerande: inga måsten eller riktlinjer. Det handlar inte om att verka yngre, eller om att ändra något. Vi vill boosta och peppa dig med hudvård som hjälper dig att skina lite extra.


Urban Gloss är ett härligt hudvård- och skönhetsmärke för tjejer på språng. Vi har en filosofi som är enkel och tvådelad; Urban är den första delen i vårt koncept vilken representerar en pusselbit i det liv du lever vilket ska vara ärligt och rakt. Gloss är den andra delen som för oss innebär vardagslyx, den härliga känslan av att ta hand om dig själv och inte minst, att se något fint på badrumshyllan varje morgon och kväll.

Varför Williamsburg - Stockholm? Kombinationen och dynamiken Williamsburg – Stockholm ligger som grund för vår identitet och personlighet. Urban Gloss är ett hudvård- och skönhetsmärke baserade i Stockholm och inspirerade av Williamsburg, en stadsdel i Brooklyn, New York. Vi bara älskar det vi ser i Williamsburg – unika och coola tjejer som verkligen äger sin stil. Som vågar. Som sticker ut. Som är kaxiga, och som lever sitt liv. Den attityden och känslan vill vi ta till Stockholm och boosta svenska tjejer lite extra med!

Vi som jobbar med Urban Gloss

Hello Darling! Allt du vill veta om Urban Gloss

Från vänster: Annie, Frida, Josefin och Ebba


Produkterna då? Vi har samarbetat med erkända och innovativa hudvårdsutvecklare för att ta fram en hudvårdsserie perfekt för dig som lever ett fartfyllt liv. Serien innehåller milda och väldoftande hudvårdsprodukter med smarta ingredienser som skyddar, rengör, bygger upp och boostar. Kort och gott, vad vi tycker är det ultimat för bästa hudvård. Inte hundra val, inget som tar tid eller är krångligt. Det ska bara funka, och det ska göra det med skonsamma, effektiva ingredienser, utan några konstigheter.

Vi stöttar inte djurtester och har därför sett till att alla våra hudvårdsprodukter har blivit ansvarsfullt framtagna och testade. Vi arbetar med att bygga upp och boosta – inte skada!

Hudvårdsserien består av fem härliga produkter; en ansiktsrengöring, ett serum, en dag- och nattkräm, en ansiktsmask och ett läppbalsam (som dessutom räddar dina händer och naglar!). Alla våra hudvårdsprodukter är framtagna för att passa alla hudtyper - för att alla härliga tjejer ska kunna bli en del av vår Urban Gloss värld! Vårt härliga hudvårdsprogram är baserat på aktiva och naturliga ämnen. Hudvårdsprodukterna är lätta och effektiva att använda, så att du bara kan vara dig själv. För att du bryr dig om din hud. För att vi bryr oss om dig. Det är Urban Gloss!