24h Glow

24h Glow

Necessär - Darling just fucking own it

Necessär - Darling just fucking own it

Multi Balm

Lips, nails, skin – bring it!

Vår Multi Balm universalprodukt innehåller bland annat Vegetabiliskt lanolin från sojaolja. Lanolin innehåller glycin och essentiella aminosyror, vilket ger den starka vårdande och antiinflammatoriska egenskaper.

Multi Balm är en universalprodukt som räddar hud, läppar och nagelband när det är torrt eller kallt.

Upptäck också:

Super Serum, Magic Mask

149 kr
Produktdetaljer
Mer produktinformation

Multi Balm är en universalprodukt som räddar såväl läppar som händer och nagelband när det är torrt eller kallt. Denna multifunktionella hudvårdsprodukt är mjukgörande och näringsgivande, då den har blivit framtagen ur en speciell mix av oljor och vax som imiterar lanolin – ett ämne som har starka skyddande egenskaper. Vår Multi Balm läppbalsam fungerar som en skyddande film som bibehåller fukten i huden för att försäkra en maximalt återfuktande effekt. Inga konstigheter – bara två, smarta ingredienser!


Ingredienser

Vegetabiliskt lanolinfrån sojaolja är en växtbaserad ingrediens som imiterar naturligt lanolin och har samma mjukgörande egenskaper. Lanolin ger vårt multifunktionella läppbalsam sin konsistens. Ingrediensen innehåller glycin och essentiella aminosyror, vilket ger den starka vårdande och antiinflammatoriska egenskaper – alltså en grym ingrediens i vår universalprodukt Multi Balm.Vegetabiliskt lanolin från sojaolja är en växtbaserad ingrediens som imiterar naturligt lanolin och har samma mjukgörande egenskaper. Lanolin ger vårt multifunktionella läppbalsam sin konsistens. Ingrediensen innehåller glycin och essentiella aminosyror, vilket ger den starka vårdande och antiinflammatoriska egenskaper – alltså en grym ingrediens i vår universalprodukt Multi Balm.

Sötmandelolja är full av näringsämnen såsom kalcium, fosfor, magnesium och Vitamin E, B9 och B12. Denna kombination ger en stor dos näring till huden och är därför en fantastisk ingrediens att addera i vår Multi Balm läppbalsam. Sötmandeloljan absorberas snabbt av huden och är en superingrediens att applicera på torra läppar, händer och nagelband när du vill tillföra fukt.Sötmandelolja är full av näringsämnen så som kalcium, fosfor, magnesium och Vitamin E, B9 och B12. Denna kombination ger en stor dos näring till huden och är därför en grym ingrediens att addera i vår Multi Balm läppbalsam. Sötmandeloljan absorberas snabbt av huden och är en superingrediens att applicera på torra läppar, händer och nagelband när du vill tillföra fukt.


Produktdetaljer
Volym
15ml
Innehåll
PED-5 Pentaerythrityl Ether, PPG-5 Pentaerythrityl Ether, Glycine Soja (Soybean) Sterols, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Parfum (Fragrance), Benzyl Salicylate, Benzyl Alcohol, Linalool