Cool Cleanser

Cool Cleanser

Multi Balm

Multi Balm

24h Glow

All day, all night cream (So smart!)

Avokadoolja är en av ingredienserna i vår 24h Glow. Oljan främjar hudens förmåga att bevara fuktbalansen. Dessutom jämnar den ut hyn i ansiktet, samtidigt som den förbättrar naturlig elasticitet och mjukhet. 

En härlig dag- och nattkräm som bäddar in och lugnar huden i ansiktet efter rengöring, både morgon och kväll.

Funkar bäst i kombination med: 

Super Serum, Magic Mask

229 kr
Produktdetaljer
Mer produktinformation

En härlig dag- och nattkräm som lugnar huden i ansiktet efter rengöring, både morgon och kväll. Denna dag- och nattkräm känns skön att smörja in sig med – och skyddar dessutom mot yttre påfrestningar som ett liv i stan kan ha på din hy. 24h Glow dag- och nattkräm är maxad med antioxidanter, näringsgivande och bevisat aktiva ämnen. Ingredienserna hjälper till att återfukta och förebygga synligt åldrande av huden i ansiktet. Helt enkelt en sköld mot dagens (och nattens) utmaningar!


Ingredienser

Protectami® förbättrar hudens egna motstånd, skyddar huden mot yttre påfrestningar och motverkar irritation i ansiktet. Helt enkelt en effektiv ingrediens som skyddar din hud mot tuffa luftföroreningar som lätt uppstår i stadsmiljö, så som avgaser och rökning. Protectami® är därför en grym ingrediens att addera i en dag- och nattkräm och är därför en given komponent i vår 24H Glow.Protectami® förbättrar hudens egna motstånd, skyddar huden mot yttre påfrestningar och motverkar irritation i ansiktet. Helt enkelt en effektiv ingrediens som skyddar din hud mot tuffa luftföroreningar som lätt uppstår i stadsmiljö, så som avgaser och rökning. Protectami® är därför en grym ingrediens att addera i en dag- och nattkräm och är därför en given komponent i vår 24H Glow.

Fluxydran® är ett komplex som består av växtaminosyror. Ingrediensen verkar aktivt på flera plan; den tillför fukt, exfolierar huden och efterlämnar en strålande hy. Fluxydran® hjälper till att strama upp det yttersta lagret av huden i ansiktet. Ämnet hjälper till att bygga upp hudens kollagen och har bevisad effekt på utjämning av rynkor, vilket gör den till en superingrediens att maxa vår dag- och nattkräm med.Fluxydran® är ett komplex som består av växtaminosyror. Ingrediensen verkar aktivt på flera plan; den tillför fukt, exfolierar huden och efterlämnar en strålande hy. Fluxydran® hjälper till att strama upp det yttersta lagret av huden i ansiktet. Ämnet hjälper till att bygga upp hudens kollagen och har bevisad effekt på utjämning av rynkor, vilket gör den till en superingrediens att maxa vår dag- och nattkräm med.

Zin’Cîte är huvudsakligen är uppbyggd av zink, som har en bevisad positiv effekt på huden i ansiktet. Ingrediensen bidrar till att huden i ansiktet skyddas på cellnivå. För att ge vår dag- och nattkräm de bästa egenskaperna har vi valt att addera Zin’Cîte, eftersom ingrediensen främjar hudens naturliga reparation och samtidigt bekämpar effekten av stress och yttre påfrestningar som huden i ansiktet utsätts för.Zin’Cîte är huvudsakligen är uppbyggd av zink, som har en bevisad positiv effekt på huden i ansiktet. Ingrediensen bidrar till att huden i ansiktet skyddas på cellnivå. För att ge vår dag- och nattkräm de bästa egenskaperna har vi valt att addera Zin’Cîte, eftersom ingrediensen främjar hudens naturliga reparation och samtidigt bekämpar effekten av stress och yttre påfrestningar som huden i ansiktet utsätts för.

Pin OPCs är ett aktivt ämne känt för sina kraftfulla antioxidanter och antiinflammatoriska egenskaper som arbetar på cellnivå. Pin OPCs kan också hjälpa till att motverka hyperpigmentering och stärka hudbarriären i ansiktet, vilket gör den till en given ingrediens att addera i vår dag- och nattkräm 24H Glow.Pin OPCs är ett aktivt ämne känt för sina kraftfulla antioxidanter och antiinflammatoriska egenskaper som arbetar på cellnivå. Pin OPCs kan också hjälpa till att motverka hyperpigmentering och stärka hudbarriären i ansiktet, vilket gör den till en given ingrediens att addera i vår dag- och nattkräm 24H Glow.

Sesamolja är full av omega-6, essentiella fettsyror som finns naturligt i hudbarriären. Sesamoljan fungerar som ett hudbalsam med omstrukturerande egenskaper, som skyddar och tillför mineraler till hyn i ansiktet. Vi har valt att addera sesamolja i vår dag- och nattkräm 24H Glow tack vare dess näringsgivande och fuktgivande egenskaper; perfekt för torr, irriterad och skadad hud.Sesamolja är full av omega-6, essentiella fettsyror som finns naturligt i hudbarriären. Sesamoljan fungerar som ett hudbalsam med omstrukturerande egenskaper, som skyddar och tillför mineraler till hyn i ansiktet. Vi har valt att addera sesamolja i vår dag- och nattkräm 24H Glow tack vare dess näringsgivande och fuktgivande egenskaper; perfekt för torr, irriterad och skadad hud.

Avokadoolja är rik på ämnen som främjar hudens förmåga att begränsa transepidermal vattenförlust; en dermatoligisk term som mäter hudens fuktbalans. Oljan hjälper även till att jämna ut hyn i ansiktet, samtidigt som den förbättrar naturlig elasticitet och mjukhet. Vi har adderat avokadoolja i vår dag- och nattkräm för att oljan har bevisat positiv effekt på hudens kollagen.Avokadoolja är rik på ämnen som främjar hudens förmåga att begränsa transepidermal vattenförlust; en dermatoligisk term som mäter hudens fuktbalans. Oljan hjälper även till att jämna ut hyn i ansiktet, samtidigt som den förbättrar naturlig elasticitet och mjukhet. Vi har adderat avokadoolja i vår dag- och nattkräm för att oljan har bevisat positiv effekt på hudens kollagen.


Produktdetaljer
Volym
50ml
Innehåll
Aqua (Water), Dicaprylyl Carbonate, Glycerin, Coco-Caprylate/Caprate, Undecane, Steareth-2, Tridecane, Behenyl Alcohol, Stearetg-21, Smithsonite Extract, Cetearyl Alcohol, Sodium Polycrylate, Hydroxyacetophenone, Sucrose, Padina Pavonica Thallus Extract, Mourera Fluviatilis Extract, Pinus Pinaster Bark Extract, Serine, Arginine, Halianthus Anuus (Sunflower) Seed Oil, PCA, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Alanine, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Diglycerin, Parfum (Fragrance), Threonine, Tocopherol, Polyglyceryl-3 Caprate, Sorbitan Trioleate, Disodium Edta, Phenoxyethanol, Ethyhexylglycerin, Benxyl Salicylate, Benzyl Alcohol, Linalool