Super Serum

Super Serum

24h Glow

24h Glow

Cool Cleanser

Wash that amazing make up away

Vår härliga ansiktsrengöring innehåller bland annat den revolutionerande ingrediensen SepicontrolTM A5 som rengör, skyddar och stärker huden. Den motverkar orenheter och fet hy.

Skonsam och växtbaserad ansiktsrengöring som blir till ett härligt, mjukt skum och enkelt tar bort sminket från ansiktet.

Funkar bäst i kombination med: 

24h Glow, Super Serum

159 kr
Produktdetaljer
Mer produktinformation

Skonsam och växtbaserad ansiktsrengöring som blir till ett härligt, mjukt skum vilket enkelt tar bort sminket från ansiktet. Efteråt känns huden ren och len – utan att strama.

Ansiktsrengöringen har en lugnande effekt på huden, samtidigt som den reducerar synliga porer och pormaskar i ansiktet. Cool Cleanser motverkar glansighet och förebygger hudens produktion av talg. Perfekt hudvårdsprodukt för dig som har problem med fet eller oljig hy!


Ingredienser

Sandelträextrakt är en klassisk ingrediens i hudvårdsprodukter. Vi har valt att addera sandelträextrakt i vår ansiktsrengöring Cool Cleanser tack vare dess starkt rengörande egenskaper som lämpar sig bäst för oljig hud i ansiktet. Extraktet är en aktiv ingrediens som utvinns från sandelträd, ett träd som anses vara heligt i Indien. Dessutom har det en underbar doft.Sandelträextrakt är en klassisk ingrediens i hudvårdsprodukter. Vi har valt att addera sandelträextrakt i vår ansiktsrengöring Cool Cleanser tack vare dess starkt rengörande egenskaper som lämpar sig bäst för oljig hud i ansiktet. Extraktet är en aktiv ingrediens som utvinns från sandelträd, ett träd som anses vara heligt i Indien. Dessutom har det en underbar doft.

Propolisextrakt produceras av bin från resin i växter, och verkar mjukgörande, regenererande och renande på huden i ansiktet. Propolisextrakt är en superingrediens, full av mineraler, spårämnen, aminosyror, vitaminer och flavonoider. Det har mjukgörande, återuppbyggande och starkt renande egenskaper – precis de egenskaper vi vill boosta vår ansiktsrengöring med.Propolisextrakt produceras av bin från resin i växter, och verkar mjukgörande, regenererande och renande på huden i ansiktet. Propolisextrakt är en superingrediens, full av mineraler, spårämnen, aminosyror, vitaminer och flavonoider. Det har mjukgörande, återuppbyggande och starkt renande egenskaper – precis de egenskaper vi vill boosta vår ansiktsrengöring med.

Kardborreextrakt är en växt med medicinska egenskaper. Vi har valt att addera kardborreextrakt i vår ansiktsrengöring med tanke på dess sebo-reglerande effekt, som hjälper till att återfukta och samtidigt har en mattande effekt på oljiga zoner i ansiktet. Med andra ord den ideala ingrediensen för fet och glansig hy. Kardborreextrakt lugnar dessutom huden mot obehag och problem i ansiktet.Kardborreextrakt är en växt med medicinska egenskaper. Vi har valt att addera kardborreextrakt i vår ansiktsrengöring med tanke på dess sebo-reglerande effekt, som hjälper till att återfukta och samtidigt har en mattande effekt på oljiga zoner i ansiktet. Med andra ord den ideala ingrediensen för fet och glansig hy. Kardborreextrakt lugnar dessutom huden mot obehag och problem i ansiktet.

SepicontrolTM A5 är en aktiv ingrediens som innehåller glycin. Aminosyran glycin samverkar med kanelbarkextrakt, vilket hjälper till att balansera huden i ansiktet. Med en hög koncentration av tanniner och mineraler har SepicontrolTM A5 en djupt näringsgivande effekt och hjälper till att rengöra, skydda och stärka huden. Den minimerar även orenheter och fet hy – helt enkelt en perfekt ingrediens i vår ansiktsrengöring Cool Cleanser.SepicontrolTM A5 är en aktiv ingrediens som innehåller glycin. Aminosyran glycin samverkar med kanelbarkextrakt, vilket hjälper till att balansera huden i ansiktet. Med en hög koncentration av tanniner och mineraler har SepicontrolTM A5 en djupt näringsgivande effekt och hjälper till att rengöra, skydda och stärka huden. Den minimerar även orenheter och fet hy – helt enkelt en perfekt ingrediens i vår ansiktsrengöring Cool Cleanser.

Styvmorsviolextrakt är känt för sina sebo-reglerande egenskaper, som fuktar torra zoner och samtidigt renar oljiga zoner i ansiktet. Extraktet har också djupt rengörande egenskaper som hjälper till att boosta huden i ansiktet med mineraler. Med en lugnande och mjukgörande effekt på huden, är styvmorsviolextrakt en grym ingrediens i vår ansiktsrengöring.Styvmorsviolextrakt är känt för sina sebo-reglerande egenskaper, som fuktar torra zoner och samtidigt renar oljiga zoner i ansiktet. Extraktet har också djupt rengörande egenskaper som hjälper till att boosta huden i ansiktet med mineraler. Med en lugnande och mjukgörande effekt på huden, är styvmorsviolextrakt en grym ingrediens i vår ansiktsrengöring.


Produktdetaljer
Volym
100ml
Innehåll
Aqua (Water), Sodium Lauroyl Sarcosinate, Decyl Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Deceth-7, Parfum (Fragrance), Cinnamomum, Zeylanicum Bark Extract, Arctium Lappa Root Extract, PEG-40, Hydrogenated Castor Oil, Pterocarpus Santalinus Wood Extract, Viola Tricolor Extract, Propolis Extract, Citric Acid, Glycerin, Sodium Chloride, PPG-26-Buteh-26, Capryloyl Glycine, Hexylene Glycol, Sarcosine, Disodium Edta, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sodium Benzoate, Benxyl Salicylate, Benzyl Alcohol, Potassium Sorbate