Super Serum

Super Serum

Magic Mask

Detox for your skin

Vår Magic Mask innehåller ingrediensen Sheasmör, känd för att skydda mot yttre påfrestningar och stress. Ingrediensen verkar aktivt för att förhindra uppkomsten av rynkor.

Den här ansiktsmasken är ett perfekt komplement till din hudvårdsrutin när du känner att du vill ta hand om dig själv lite extra.

Upptäck också: 

Cool Cleanser, Multi Balm

269 kr
Produktdetaljer
Mer produktinformation

Den här ansiktsmasken är ett perfekt komplement till din hudvårdsrutin när du känner att du vill ta hand om dig själv lite extra. Ansiktsmasken är återfuktande, stimulerande, mjukgörande och adderar massa lyster till din hy. Den har samtidigt en mattande effekt som motverkar glansig och fet hy i ansiktet. Vi har fyllt vår Magic Mask med aktivt lugnande ämnen som bevisat ger synligt resultat. Magiskt!


Ingredienser

 Regu® Seb är ett oljereglerande komplex, rikt på polyfenoler, som har hälsosamma effekter på kroppens välmående – alltså en superingrediens att addera i vår ansiktsmask Magic Mask. Regu® Seb bidrar till att huden i ansiktet blir fräschare, klarare och mjukare. Vid test, uppger hela 95 % att komplexet har ett synligt effektivt resultat på hyn i ansiktet.Regu® Seb är ett oljereglerande komplex, rikt på polyfenoler, som har hälsosamma effekter på kroppens välmående – alltså en superingrediens att addera i vår ansiktsmask Magic Mask. Regu® Seb bidrar till att huden i ansiktet blir fräschare, klarare och mjukare. Vid test, uppger hela 95 % att komplexet har ett synligt effektivt resultat på hyn i ansiktet.

Grönlera är en klassisk ingrediens i ansiktsmasker, då den har högst mineralhalt av alla olika typer av lera. Detta gör den till en grym absorberande ingrediens som bekämpar oljiga hudformuleringar i ansiktet. Grönleran har egenskaper som hjälper till att driva ut orenheter och överskott av talg – vilket motverkar fet hy och lämnar ansiktet fräscht.Grönlera är en klassisk ingrediens i ansiktsmasker, då den har högst mineralhalt av alla olika typer av lera. Detta gör den till en grym absorberande ingrediens som bekämpar oljiga hudformuleringar i ansiktet. Grönleran har egenskaper som hjälper till att driva ut orenheter och överskott av talg – vilket motverkar fet hy och lämnar ansiktet fräscht.

Sheasmör är ett fettämne med många härliga egenskaper. Det motverkar torrhet, återfuktar, tillför näring och lugnar huden. Ingrediensen är känd för sina skyddande egenskaper mot yttre påfrestningar och stress, som den känsliga huden i ditt ansikte utsätts för. Vi väljer att addera sheasmör i vår ansiktsmask för att det verkar aktivt för att förhindra uppkomsten av rynkor och bristningar.Sheasmör är ett fettämne med många härliga egenskaper. Det motverkar torrhet, återfuktar, tillför näring och lugnar huden. Ingrediensen är känd för sina skyddande egenskaper mot yttre påfrestningar och stress, som den känsliga huden i ditt ansikte utsätts för. Vi väljer att addera sheasmör i vår ansiktsmask för att det verkar aktivt för att förhindra uppkomsten av rynkor och bristningar.

Lavendelextrakt är känt för sin härliga doft, samt sina kraftigt renande och lugnande egenskaper som hjälper till att återuppbygga huden. Vi har valt att använda lavendelextrakt i vår ansiktsmask för att det har en mattande effekt på fet och glansig hy i ansiktet – perfekt för de tillfällen då du vill ta hand om dig själv och samtidigt se resultat.Lavendelextrakt är känt för sin härliga doft, samt sina kraftigt renande och lugnande egenskaper som hjälper till att återuppbygga huden. Vi har valt att använda lavendelextrakt i vår ansiktsmask för att det har en mattande effekt på fet och glansig hy i ansiktet – perfekt för de tillfällen då du vill ta hand om dig själv och samtidigt se resultat.

Såpnejlikaextrakt är känt för sina kraftigt rengörande egenskaper och är en räddare i nöden när det kommer till att bekämpa oljig hy och akne. Extraktet från såpnejlikan innehåller kolhydrater som verkar fuktgivande och mjukgörande, vilket gör att det lämpar sig även för känslig hy – och lämnar en uppfriskande känsla i hela ansiktet.

Såpnejlikaextrakt är känt för sina kraftigt rengörande egenskaper och är en räddare i nöden när det kommer till att bekämpa oljig hy och akne. Extraktet från såpnejlikan innehåller kolhydrater som verkar fuktgivande och mjukgörande, vilket gör att det lämpar sig även för känslig hy – och lämnar en uppfriskande känsla i hela ansiktet.
Trollhasselextrakt var en given ingrediens att addera i vår Magic Mask ansiktsmask, då den aktivt tar hand om skadad, irriterad och torr hud. Extraktet renar och stramar upp huden med starka mjukgörande egenskaper. Trollhassel stimulerar även mikrocirkulationen i huden och återställer ojämn hy i ansiktet.Trollhasselextrakt var en given ingrediens att addera i vår Magic Mask ansiktsmask, då den aktivt tar hand om skadad, irriterad och torr hud. Extraktet renar och stramar upp huden med starka mjukgörande egenskaper. Trollhassel stimulerar även mikrocirkulationen i huden och återställer ojämn hy i ansiktet.


Produktdetaljer
Volym
50ml
Innehåll
Aqua (Water), Glycerin, Kaolin, Caprylic/Capric Triglyceride, Steareth-2, Solum Fullonum (Fuller’s Earth), CI 77891 (Titanium Dioxide), Hydrogenated Polyisobutene, Stearic Acid, Steareth-21, Bytyrospermum Parkii (Shea) Butter, Cetearyl Alcohol, Argania Spinosa Kernel Oil, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Water, Serenoa Serrulata Fruit Extract, Saponaria Officinalis Leaf/Root Extract, Lavendula Angustifolia (Lavender) Flower Extract, PPG-15 Stearyl Ether, Xanthan Gum, PVP, Parfum (Fragrance), Beta-Sitosterol, Carbomer, Tocopherol, Butylene Glycol, BHT, Disodium Edta, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sodium Hydroxide, Benzyl Salicylate, Benzyl Alcohol, Linalool, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate